Outokummun kaupunkiAjankohtaistaHaastamme sinut vetämään verkkarit jalkaan perjantaina 30.8.
Verkkariperjantain logo.

Haastamme sinut vetämään verkkarit jalkaan perjantaina 30.8.

Mis­sä asus­sa tun­net itse­si kotoi­sak­si? Mitä sinul­le tar­koit­taa, että saa olla oma itsen­sä? 

Maa­kun­ta­päi­vää edel­tä­vä­nä per­jan­tai­na vie­te­tään Poh­jois-Kar­ja­lan omaa Casual Fri­day­ta. Oli­pa sit­ten pukeu­tu­nut muo­ti­verk­ka­rei­hin tai pie­ru­verk­ka­rei­hin, voi Poh­jois-Kar­ja­las­sa jokai­nen meis­tä tun­tea olon­sa tur­val­li­sek­si sel­lai­se­naan.

Maa­kun­ta­päi­vää edel­tä­vä­nä per­jan­tai­na 30.8. vie­te­tään Poh­jois-Kar­ja­lan omaa Casual Fri­day­ta. Poh­jois-Kar­ja­la on kai­ken maa­il­man kar­ja­lai­sil­le hyvä paik­ka asua ja elää. Tääl­lä voi rii­sua tur­han­tär­key­den mini­miin ja olla oma itsen­sä. Meil­le tär­ke­ää on suvait­se­vai­suus ja se, että kukaan ei jää yksin.​

Pukeu­du siis niin kuin ajat­te­let, ole se muu­tos, jon­ka haluat näh­dä maa­il­mas­sa. Vähem­män kai­ken­maa­il­man bulls­hit­tia ja enem­män oman­lais­ta elä­mää. Tyy­li on vapaa – mil­lai­nen on sinun asusi?

Tule mukaan ja haas­ta myös kave­ri­si, per­hee­si, työ­ka­ve­ri­si tai ihan kenet vaan ja vaih­da ne verk­ka­rit jal­kaan tai sinis­tä kaja­lia sil­miin, jos sil­tä sat­tuu tun­tu­maan! Pue se kai­kis­ta muka­vin asu pääl­le ja hyp­pää mukaan viet­tä­mään kans­sam­me Verk­ka­ri­per­jan­tai­ta 30.8!

Lai­te­taan verk­ka­ri­ku­via someen!
#verk­ka­ri­per­jan­tai #poh­jois­kar­ja­la #outo­kum­mun­kau­pun­ki #oleo­mait­se­si #maa­kun­ta­päi­vä

Lue lisää: Verk­ka­ri­per­jan­tai — Tun­ne Poh­jois-Kar­ja­la

Lisää ajankohtaisia uutisia