Outokummun kaupunkiAjankohtaistaUimahalli jälleen avoinna – kesähuolto varmistaa uimaveden laadun

Uimahalli jälleen avoinna — kesähuolto varmistaa uimaveden laadun

Outo­kum­mun uima­hal­li on jäl­leen avoin­na pols­ki­joil­le:

ma–pe klo 14.30–19.30
ti ja to klo 6.00–8.15
la klo 11.00–17.00 (31.8. alkaen)

Kesä­tauon aika­na uima­hal­lis­sa toteu­tet­tiin joka kesäis­ten huol­to­toi­men­pi­tei­den lisäk­si suo­da­tin­säi­liöi­den suo­da­tin­mas­so­jen vaih­to­työ. Suo­da­tin­mas­sat (suo­da­tin­hiek­ka ja aktii­vi­hii­li) uusi­taan uima­hal­leis­sa kes­ki­mää­rin 12 vuo­den välein.

- Tämä toi­men­pi­de on vält­tä­mä­tön ja sil­lä var­mis­te­taan jat­kos­sa­kin hyvä uima­ve­den laa­tu uima­reil­lem­me. Suo­da­tin­mas­so­jen uusi­mi­sen jäl­keen on odo­tet­ta­vis­sa ja täy­sin nor­maa­lia, että käyt­töön­o­ton alus­sa uima-altaa­seen pää­see veden­kier­ron muka­na vähäi­siä mää­riä hie­no­ja­kois­ta suo­da­tin­mas­saa. Näin sii­tä­kin huo­li­mat­ta, että vaih­to teh­dään kaik­kien ohjei­den ja asian­tun­ti­ja­lausun­to­jen mukai­ses­ti, kuten nyt­kin teh­tiin. Suo­da­tin­mas­sa altaan poh­jal­la on vain esteet­ti­nen hait­ta, eikä sii­tä ole mitään vaa­raa käyt­tä­jil­le tai raken­teil­le, ker­too kiin­teis­tö­pal­ve­lu­jen työn­joh­ta­ja Pet­ri Blom­berg.

Suodatinmassa altaan pohjalla on vain esteettinen haitta, eikä siitä ole mitään vaaraa käyttäjille tai rakenteille.
Suo­da­tin­mas­sa altaan poh­jal­la on vain esteet­ti­nen hait­ta, eikä sii­tä ole mitään vaa­raa käyt­tä­jil­le tai raken­teil­le.

Lisää ajankohtaisia uutisia