Outokummun kaupunkiAjankohtaistaIlmoita tapahtumasi mukaan Avoimet joulukylät -tapahtumakokonaisuuteen
Joulukylien tapahtumakuva.

Ilmoita tapahtumasi mukaan Avoimet joulukylät ‑tapahtumakokonaisuuteen

Valtakunnallinen Avoimet Joulukylät tulee jälleen!


Val­ta­kun­nal­li­nen Avoi­met Jou­lu­ky­lät ‑tapah­tu­ma on tar­koi­tet­tu kyläyh­dis­tys­ten tai vas­taa­vien yhdis­tys­ten jär­jes­tä­mil­le tapah­tu­mil­le.

Luvas­sa jou­lu­mark­ki­noi­ta ja ‑myy­jäi­siä, jou­lu­lau­lu­ti­lai­suuk­sia, tont­tu­pol­ku­ja ja kynt­ti­lä­kul­kuei­ta. Jou­lu­ky­lis­sä tapah­tuu läpi mar­ras- ja jou­lu­kuun, joten jou­lu­tun­nel­maa, herk­ku­ja jou­lu­pöy­tiin ja lah­jo­ja kuus­ten alle voi käy­dä hake­mas­sa sadois­ta eri kylis­tä koko jou­lua­jan.

Muka­na ole­vat jou­lu­ta­pah­tu­mat löy­tyy yhtei­sel­tä tapah­tu­ma­kar­tal­ta.

Suo­men Kylät ja maa­kun­nal­li­set kyläyh­dis­tyk­set toteut­ta­vat yhdes­sä Avoi­met Jou­lu­ky­lät ‑tapah­tu­ma­ko­ko­nai­suu­den.

Suo­men Kylät ry tar­jo­aa vapaa­seen käyt­töön mark­ki­noin­ti­ma­te­ri­aa­lia sekä näky­vyy­den yhtei­sel­lä tapah­tu­ma­kar­tal­la.

Ilmoit­tau­du mukaan Avoi­miin Jou­lu­ky­liin 18.11.2024 men­nes­sä täs­tä

Avoi­mien Jou­lu­ky­lien idea­na on saa­da kylien ja eri yhdis­tys­ten tapah­tu­mil­le näky­vyyt­tä. Samal­la hou­ku­tel­laan uusia vie­rai­li­joi­ta jou­lui­siin kyliin ja esi­tel­lään paik­ka­kun­tien moni­puo­lis­ta toi­min­taa. Vuon­na 2023 muka­na oli 520 tapah­tu­maa ympä­ri Suo­men.

Lisä­tie­dot, mate­ri­aa­lit ja ilmoit­tau­tu­mis­lo­ma­ke löy­tyy Suo­men Kylien verk­ko­si­vuil­ta:
https://suomenkylat.fi/avoimetjoulukylat

Avoimet joulukylät logo.

Lisää ajankohtaisia uutisia